مراحل تراش نگین انگشتر
در این بخش میخواهیم به آموزش مراحل تراش نگین انگشتر در کاردستی سرا می پردازیم.
این مطلب توسط جواهرات شیوا گردآوری شده و توسط کاردستی سرا تنظیم شده است. یکی از بخش های جذاب کاردستی سرا این است که مطالب شما ه صورت اختصاصی به نام شما تولید و تنظیم میشود. همچنین در شبکه اجتماعی آپارات میتوانید فیلم آموزشی در مورد این مطلب را مشاهده کنید.
مراحل انجام تراش یک نگین به این ترتیب هست:
برش:
در این مرحله سنگی که قرار هست نگین شود و مابه آن راف می گوییم ابتدا باید لایه لایه به قطری تقریبا معادل ۶ تا ۷ میلیمتر توسط دستگاه راف بر بریده و اسلایس شود.
بعد روی یکی از اسلایسها مدلی که می خواهیم نگین بزنیم را می کشیم مثلا بیضی یا دایره ویا هر شکل دیگر
حالا توسط تیغه نازک بر باید با فاصله یک و نیم تا دو میلیمتر مانده به خطی که کشیده ایم بریده شود،در این زمان مرحله برش تمام میشود.
تراش:
در مرحله تراش با ابزار cbnیا ابزار سگمنت با توجه به مدلی که قرار هست نگین تراش بخورد شروع به تراش و فرم دادن سنگ می کنیم.
لازم به ذکر هست که در مرحله تراش از سگمنتهایی با درجه زبری متفاوت در مراحل مختلف تراش استفاده میشود.
مرحله تراش زمانی به پایان میرسد که نگینی کاملا متقارن و متناسب حاصل شده باشد.
پولیش:
در این مرحله با استفاده از مشهای مختلف سگمنت در ابتدا نگین رو خشبرداری می کنیم که البته شروع این مش بندی به نوع سنگ و سختی وکلا ماهیت سنگ بر می گردد.
بعد از اینکه نگین خشبرداری شد با استفاده از چند مش مختلف سنباده که باز بسته به نوع سنگ متفاوت هست،پولیش نگین را انجام می دهیم.برای درخشش و جلای بهتر نگین هم از دو پودر جلا دهنده که به پودر سبز و پودر سفید مشهور هستند استفاده می شود.
پس از طی این مراحل نگین آماده سوارشدن بر رکاب هست.




درهمین راستا کاردستی سرا در نظر دارد تا کاربران عزیز طرح و ایده های خودشون را با ادمین سایت درارتباط بگذارید و طرح ها و ایده های خودتون با اسم خودتون داخل سایت قرار بدهید تا دیگران از ایده های شما استفاده کنند. شما میتوانید از درگاه های ارتباطی ک وجود دارد با ما در ارتباط باشید و برای ما ارسال کنید.این مطلب به صورت اختصاصی توسط نویسندگان کاردستی سرا جمع آوری و تولید شده است. هرگونه کپی با ذکر منبع بلامانع است.